Sezonski džemovi

 

Zamislite kako jedete ukusan i svjež džem od jagoda usred zime, ili preslasan džem od šljiva na domaćem kruhu uz kamin i vatricu. Ukuhavanje voća za nas u "Dharmi" je avantura koja nas ispunjava zadovoljstvom i zato smo to zadovoljstvo odlučili podijeliti s vama dragi prijatelji zdrave hrane, prepune planinskog povjetarca i umivene gorskim potokom. 

Bliži se sezona brojnim voćkama jagodama, šljivama, jabukama, dunjama i u Dharmi će se kuhati naveliko. Uvijek s ljubavlju i ove sezone za vas pripremamo pregršt slatkih iznenađenja; džemova i slatka.

Mi u Ličkoj Jesenici koristimo vodu iz planinskog izvora i u njoj pripremamo, peremo i kuhamo sve naše proizvode, proizvode pomno izabiremo od seljaka kod kojih znamo da voćke ne tretiraju nikakvim otrovima, te probiremo one najkvalitetnije za punjenje naših teglica.

Također je važno napomenuti da u pripremanju svih proizvoda iz Dharme ne koristimo bijeli već smeđi šećer.

Svi proizvodi su ručno brani, ručno obrađeni, ručno kuhani, ručno pakirani i osobno dostavljeni do vašeg stola. U proizvodnji na koristimo nikakve električne naprave niti bilo kakvu automatizaciju. Zato su naše količine ograničene na onoliko koliko muž i ja uspijemo ukuhati u sezoni.

I sada možete provjeriti da li u vitrini ,koja čuva teglice tijekom godine, još ima nešto po vašem "guštu".

Kliknite na "pošalji narudžbu" ili na košaricu ispod teksta, označite proizvod, koliko teglica želite i ispunite formular i pošaljite ga. Mi ćemo vam se javiti u što kraćem roku i odgovoriti na vašu narudžbu.