You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags.

MI I VI

Zahvaljujemo se gđi. Barbari Matejčić, što je napisala prekrasan članak o ljudima koji su zamijenili grad za selo i objavila ga u reviji HAK. 

Nadamo se da će ovaj članak još koga potaknuti na razmišljanje o životnoj avanturi na selu.

Sretno!

Koristimo priliku da se zahvalimo gđi. Ivani Nedoklan i timu Yachts Croatia magazina na objavljivanju Eko imanja Dharma u novom izdanju ovog profesionalnog "morskog" magazina, u članku Hrvatski dream team.

Na stranicama www.yogaindailylife.org možete naći pregršt informacija o vježbama i aktivnostima koje poboljšavaju vaše zdravlje i održavaju ravnotežu duše, tijela i uma. Stranica vas upoznaje s veličanstvenim putem Joge koju su na svijet donijeli i čije postojanje održavaju veliki jogiji i mudraci koji se s vremena na vrijeme pojavljuju na planeti Zemlji. Jedan od njih je i Paramahansa Sri Swamiji Maheswaranandaji Gurudeva osnivatelj sustava "Joga u svakodnevnom životu" na čije stranice ste pozvani.

Zahvaljujemo se gđi. Petrovski na savjetima i prekrasnim sadnicama lavande angustifolie kojima je pomogla razvoju ove nezamjenjive biljke i u Saborskom pokraj Plitvičkih jezera. Ovdje možete otići na njene stranice i saznati sve o pioniru uzgoja Lavande angustifolie ili kako ju je  prozvala "Gorske lavande" i upoznati se s ponudom u Aromateci "Gospođa Lavanda" u Fužinama, mjestu u kojem lavanda caruje od 2004. godine. www.gospodja-lavanda.com