MI I VI

Zahvaljujemo se gđi. Barbari Matejčić, što je napisala prekrasan članak o ljudima koji su zamijenili grad za selo i objavila ga u reviji HAK. 

Nadamo se da će ovaj članak još koga potaknuti na razmišljanje o životnoj avanturi na selu.

Sretno!

Koristimo priliku da se zahvalimo gđi. Ivani Nedoklan i timu Yachts Croatia magazina na objavljivanju Eko imanja Dharma u novom izdanju ovog profesionalnog "morskog" magazina, u članku Hrvatski dream team.

Na stranicama www.yogaindailylife.org možete naći pregršt informacija o vježbama i aktivnostima koje poboljšavaju vaše zdravlje i održavaju ravnotežu duše, tijela i uma. Stranica vas upoznaje s veličanstvenim putem Joge koju su na svijet donijeli i čije postojanje održavaju veliki jogiji i mudraci koji se s vremena na vrijeme pojavljuju na planeti Zemlji. Jedan od njih je i Paramahansa Sri Swamiji Maheswaranandaji Gurudeva osnivatelj sustava "Joga u svakodnevnom životu" na čije stranice ste pozvani.

Zahvaljujemo se gđi. Petrovski na savjetima i prekrasnim sadnicama lavande angustifolie kojima je pomogla razvoju ove nezamjenjive biljke i u Saborskom pokraj Plitvičkih jezera. Ovdje možete otići na njene stranice i saznati sve o pioniru uzgoja Lavande angustifolie ili kako ju je  prozvala "Gorske lavande" i upoznati se s ponudom u Aromateci "Gospođa Lavanda" u Fužinama, mjestu u kojem lavanda caruje od 2004. godine. www.gospodja-lavanda.com