You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags.

Ostali proizvodi Dharme

NAMAZ "DHARMA"

Izuzetno ukusan i bogat kremast namaz spravljen od preprženih  i  samljevenih sjemenki suncokreta i sezama prelivenih s gheeem. Može se jesti na toplom kruhu ili pečenim krumpirima. Može mu se dodavati sol, papar ili ostali začini prema vašoj želji.

MLJEVENI BADEMI U MEDU

Energetski izuzetno bogat namaz idealan za djecu i one koji se bave fitnesom. Odgorčeni i mljeveni bademi u medu prepuni su nove arome ali nepcu izuzetno prihvatljive. Kao lijepo upakiran delikatesni proizvod  pogodan je i za slasan poklon s mirisom prirode.

NAMAZ MEDVJEĐI LUK

Spravljen od mljevenog medvjeđeg luka iz ličke šume i pomiješan s slasnim kravljim maslom kojije već prepoznat po kvaliteti od brojnih korisnika Dharminih proizvoda. Medvjeđi luk ili Srijemuš poznat je po svojim ljekovitim svojstvima pročišćenja krvi i čišćenja čitavog organizma, te pokretanja metabolizma, a u spoju s ghee-em predstavlja slastan ljekoviti namaz, pa uz malo papra, sole ili chilija...mljac!